Hoppa till huvudinnehåll
Meny

Towards a future
we can all trust

Vi är ett renodlat datakonsultföretag med tjänster och expertis som stöttar och möjliggör hantering, tillämpning och skydd av kunders data.

Vi är Epical

Enfos konsultverksamhet är nu Epical! Vi ser ansvarsfull användning av data som ett kraftfullt verktyg för att skapa positiv förändring i världen, och som hjälper oss att lösa några av de mest överhängande problemen för våra kunder och för samhället omkring oss. Vi är här för att skapa en framtid vi alla kan lita på.

400
resultatfokuserade kunder
400
digitala experter

Välkommen till Integration Day 2024

EVENT

The next chapter – Hyperintegration

Välkommen till vårt event Integration Day på Jacy’z i Göteborg den 17 april! Vi bjuder in till Nordens ledande event och konferens med systemintegration i fokus! Oavsett om du är en integrationsansvarig eller en beslutsfattare inom IT så är denna kostnadsfria inspirationsdag skräddarsydd för dig. Vi kommer att lyfta fram utmaningar som företag kan möta inom integration och det hybrida molnet, och även de möjligheter som kan uppnås genom hyperintegration.

Welcome to Integration Day 2024
Epical datadriven business

Enfos konsultverksamhet döps om till Epical

Enfo har gjort om sin företagsstruktur. Från och med 1 juni består Enfo Oyj av två oberoende verksamheter. Enfos konsultverksamhet kommer döpas om till Epical och området för IT-tjänster kommer fortsätta att verka under varumärket Enfo. 

Aktuellt

På gång just nu

Nyckeln till automation, analys och digitala tjänster utgår från vår digitala informationsförsörjning som vi ser att vi får möjlighet att säkra med Epicals lösning.

Author
Michael Carlberg Lax
CIO på Skellefteå kommun
Skellefteå kommun